Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Протягом травня-вересня здобувачі освіти закладів професійно-технічної освіти та студенти коледжів і вишів Кривого Рогу проходять виробниче навчання на виробничу (переддипломну) практику, аби мати можливість застосувати свої знання і вміння на виробництві. Криворізький залізорудний комбінат охоче співпрацює з багатьма базовими навчальними закладами, дає молоді можливість побувати на робочих місцях, випробувати себе, зрозуміти, яка робота за фахом підготовки чекає у майбутньому.

Незважаючи на воєнний стан, АТ «Кривбасзалізрудком» виконує усі зобов’язання з надання можливості проходження практики згідно з договорами, які уклало підприємство із закладами освіти. Навчальний процес на практиці триває під керівництвом досвідчених наставників, які допомагають молоді опанувати тонкощі обраної справи. Зараз на підприємстві таких – понад 50 студентів. Згідно з навчальними планами і програмами ліцеїсти завершили практику ще у кінці червня. Таких учнів було 35.

Наразі виробничу практику проходять студенти Відокремленого структурного підрозділу «Гірничо-електромеханічний фаховий коледж» КНУ, Відокремленого структурного підрозділу «Гірничий фаховий коледж» КНУ та Криворізького національного університету на об’єктах нашого комбінату.

Частина молоді проходить практику на безоплатній основі в якості стажерів-практикантів учня електрослюсаря (слюсаря) чергового та з ремонту устаткування, гірників підземних в ремонтних майстернях і електромеханічних дільницях та інженерів-практикантів бюро ремонту та обслуговування в центрі інформаційних систем. Шість студентів проходять практику безпосередньо на підземних дільницях (оплачувані робочі місця) шахт «Тернівська», «Гвардійська», «Покровська» та шахтобудівельного управління в якості підземних електрослюсарів (слюсарів) чергових та з ремонту устаткування і гірників. Вони формують професійні уміння і навички для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих умовах, поновлюють свої знання, творчо їх застосовують в практичній діяльності, а подальшому – будуть слугувати їм при працевлаштуванні на роботу.

Наші співробітники є гарними наставниками для молоді, за що на громадській конференції «Відбудуємо Україну разом!» вони були відзначені Дипломами переможця конкурсу «Краще підприємство (роботодавець) – замовник кадрів року 2022 року» у номінації «Кращий наставник виробництва за дуальною формою навчання».

Практика для студентів коледжів і вишів триватиме до серпня-вересня.

Бажаємо всім неодмінних успіхів у навчанні й на практиці, а Україні – якомога найскорішої перемоги! ??????