Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Апетитні домашні страви, прохолодні і гарячі напої та солоденьке – це те, що покращить настрій будь-якого працівника і зарядить його енергією на весь день. Наразі не в кожного з нас є можливості й час готувати тормозки на роботу, проте в АТ «Кривбасзалізрудком» з’явилася чудова альтернатива. На шахтах «Тернівська», «Гвардійська», «Покровська», «Родіна» та в апараті управління почали діяти буфети.

Харчуватися повноцінно та якісно, працюючи на підприємстві, – не складно. ТОВ «Сервіс Рест Груп» пропонує працівникам комбінату понад 30 різних страв. Серед перших – це солянка, борщ, суп картопляний з грибами тощо. Різноманітність других страв наступна: молода картопля, каша, плов, голубці, м’ясо по-французьки, відбивна по-міланськи, куряче філе з овочами або сиром, курячий шашлик, котлети та інше. Також у їдальнях можна поласувати й літніми салатами з огірками і помідорами, з буряка та капусти. Доповненням до основних страв стануть смачні пиріжки, біляші, котлети в тісті, піци. На третє пропонується компот, сік, чай, кава з булочкою, тістечком або коржиком.

За словами керівника проєкту «Сервіс Рест Груп» Олени Крисань, доставка продуктів відбувається щоранку. Приготуванням страв займаються кухарі цієї ж компанії, тому про свіжість харчів та їх якість можна не хвилюватися. Дотримуються всі строки реалізації страв.

Поспілкувавшись з відвідувачами їдалень, зрозуміли, що працівники задоволені організацією харчування в структурних підрозділах, обслуговуванням персоналом і асортиментом страв. Особливо, коли немає часу і можливості готувати. Іноді працівники купують продукцію (в основному – випічку), аби почастувати своїх рідненьких вдома.

Ціни на страви прийнятні, повноцінний обід (перше, друге і третє) складає 50-70 грн.

Буфети на шахтах працюють з понеділка по п’ятницю з 6.30 до 15.00, в апараті управління – з 10.00 до 14.00.

Запрошуємо поласувати смачненьким до наших буфетів!