Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Сьогодні, 12 серпня, ми відзначаємо День молоді – свято молодих, активних, креативних, цілеспрямованих людей з активною життєвою позицією. День молоді – це свято творчості, натхнення, енергії та самоствердження, яке покликане нагадати про роль молодих людей у розвитку світу. Зараз, під час повномасштабної агресії рф проти України, багато криворізьких юнаків та дівчат стали на захист рідної країни, допомагають військовим і внутрішньо переміщеним особам, займаються волонтерською діяльністю та тримають трудовий фронт, тим самим наближаючи нашу Перемогу.

На Криворізькому залізорудному комбінаті працює чимало молодих працівників та працівниць, які щодня показують свою майстерність, професіоналізм та бажання рухатися далі і досягати нових відкриттів. Напередодні Дня молоді у виконкомі Криворізької міської ради та районних виконкомах відбулися урочисті заходи, на яких було відзначено криворізьку молодь, серед якої були представники нашого підприємства.

Так, за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, активну громадську діяльність Грамотою виконкому Криворізької міської ради було відзначено кріпильника дільниці 8 проходки шахти «Покровська ШБУ Володимира Міщенка. У Палаці культури «Першотравневий», що в Тернівському районі, було нагороджено начальника дільниці 9 шахти «Козацька» Дмитра Грималюка та прохідника дільниці 1 шахти «Тернівська» Богдана Зінченка. У виконкомі Покровської районної у місті ради Грамоти було вручено ще трьом нашим колегам – заступнику начальника цеху з навантаження залізничного цеху 14 УЗТ Денису Пічуріну, начальнику дільниці з ремонту автомобілів та устаткування автобази Сергію Філю та машиністу бурової установки дільниці 21 шахти «Покровська» Ігорю Шитову. Вітаємо їх із заслуженими нагородами!

Вітаємо всю молодь Кривбасу зі святом! Саме на вас покладаються великі надії і з вами пов’язане майбутнє нашого міста і нашої країни. Зичимо вам міцного здоров’я, оптимізму, успіхів, добробуту та скорішої Перемоги. Бажаємо наполегливо йти до мети, вміти мріяти і досягати всього, що запланували!